Literatuur-Karaoke-Taxi

  Een Literatuur-Karaoke-Taxi met mensen en poëzie: Stap in en vooruit! Het Poëziecentrum Nijmegen en het Center for Literature organiseren een shuttelservice naar  Burg Hülshoff, die vanuit Nijmegen, de ZOB Münster en de Leonardo Campus in Münster vertrekt–jullie ticket is ook geldig voor de taxi’s. Binnen deze taxibussen: jullie en een screen, om met het ritme van de muziek verzen in het Duits en Nederlands te lezen – net als in de karaoke-bar. Het thema is »thuis«, maar toch is alles in beweging – en sowieso, wat zijn woorden voor hun auteurs als niet thuis?

Locatie: Münster ZOB en Leonardo Campus (D) naar Burg Hülshoff (D)
Tijd = 09:30 – 17:00

De Litertuur-Karaoke-Taxi rijdt ook op 22 september.

Literatur-Karaoke-Taxi

  Das Literatur-Karaoke-Taxi vollgepackt mit Menschen und Poesie. Steig ein und los! Das Poëziecentrum Nijmegen und das Center for Literature bringen euch während des Schaustellen!-Festivals von Nijmegen, vom ZOB und vom
Leonardo-Campus in Münster zur Burg Hülshoff – die Eintrittskarte zählt als Ticket für die Taxifahrt. Unter dem Motto »Heimat« sprecht ihr die Gedichte auf Niederländisch und Deutsch im Rhythmus der Musik – es ist alles in Bewegung: doch was sind Worte, wenn nicht Heimaten für ihre Dichter und Dichterinnen?

Veranstaltungsort: Münster ZOB und Leonardo Campus (D) zur Burg Hülshoff (D)
Zeit = 09:30 – 17:00

Das Literatur-Karaoke Taxi fährt auch am 22. September.